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Pie crust quality : influence of use of fractionated and reconstituted soft wheat flour of varied protein content = La qualité de la pâte à tarte après cuisson : influence de l'utilisation de farines de blé tendre, fractionnées et reconstituées, différant par leur teneur en protéinesZABIK, M. E; TIPTON, R. C.Cereal chemistry. 1989, Vol 66, Num 4, pp 313-317, issn 0009-0352Article

Beurteilung der Backqualität verschiedener Dinkelsorten = Baking quality of different spelt varietiesGRÄBER, S; KUHN, M.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1992, Vol 46, Num 4, pp 102-108, issn 0367-4177Article

Increase in air accompanying flour particles due to flour treatments = Augmentation de l'air associé aux particules de farine, consécutivement aux traitements de la farineSHIMIYA, Y; YANO, T.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 1, pp 31-35, issn 0002-1369Article

Glycolipid content as a breadmaking quality determinant in flours from New Zealand wheat blends = La teneur en glycolipides comme facteur déterminant l'aptitude boulangère des mélanges de farines de blé de Nouvelle-ZélandeLARSEN, N. G; HUMPHREY-TAYLOR, V. J; BARUCH, D. W et al.Journal of cereal science (Print). 1989, Vol 9, Num 2, pp 149-157, issn 0733-5210Article

Measurements of accompanying air, specific surface area and micropore volume of some flour particles = Mesures de l'air associé aux particules, de l'aire spécifique et du volume des micropores de quelques particules de farineSHIMIYA, Y; YANO, T.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 1, pp 25-30, issn 0002-1369Article

Gliadin in crumb of bread from high-protein wheat flours of varied breadmaking potential = Les gliadines de la mie de pains obtenus à partir de farines de blé riches en protéines et ayant différentes aptitudes boulangèresMENKOVSKA, M; POMERANZ, Y; LOOKHART, G. L et al.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 3, pp 198-201, issn 0009-0352Article

The influence of high-molecular-weight subunits of glutenin from Triticum tauschii on flour quality of synthetic hexaploid wheat = Influence des sous-unités de poids moléculaire élevé de gluténine de Triticum tauschii sur la qualité de la farine de blé hexaploïde nouvellement élaboréeLAGUDAH, E. S; MACRITCHIE, F; HALLORAN, G. M et al.Journal of cereal science (Print). 1987, Vol 5, Num 2, pp 129-138, issn 0733-5210Article

Batter properties of yellow pea flour with respect to akla preparation = Aptitude boulangère de la farine de pois jaune avec référence à la préparation de l'aklaOSEI-YAW, A; POWERS, J. R.Cereal chemistry. 1986, Vol 63, Num 6, pp 506-511, issn 0009-0352Article

Auswirkungen eines Getreidewanzenbefalls auf bäckereitechnologische Qualitätseigenschaften von Weizen = Effect of wheat bug infection on baking performance of damaged wheatSCHIPPER, A; WEIPERT, D.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1993, Vol 47, Num 1, pp 26-30, issn 0367-4177Article

The contribution of high-protein fractions from cake and cookie flours to baking performance = Contribution des fractions riches en protéines aux aptitudes boulangères des farines à gâteaux et à biscuitsDONELSON, J. R.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 5, pp 389-391, issn 0009-0352Article

Wheat glutathione S-transferase : purification and properties = La glutathion S-transférase du blé : purification et propriétésWILLIAMSON, G; BEVERLEY, M. C.Journal of cereal science (Print). 1988, Vol 8, Num 2, pp 155-163, issn 0733-5210Article

Influence of the enzymatic modification of the nonstarchy polysaccharide fractions on the baking properties of reconstituted rye flour = Influence de la modification enzymatique de la fraction polysaccharides non-amylacés sur la valeur boulangère de la farine de seigle reconstituéeKUHN, M. C; GROSCH, W.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 3, pp 889-895, issn 0022-1147Conference Paper

A simple, four-minute, protein-solubility test for heat damage in wheat = Un test simple de solubilité des protéines et ne durant que quatre minutes, pour l'évaluation de l'endommagement du blé, par la chaleurEVERY, D.Journal of cereal science (Print). 1987, Vol 6, Num 3, pp 225-236, issn 0733-5210Article

Changes in the gliadin fractions during breadmaking : isolation and characterization by high-performance liquid chromatography and polyacrylamide gel electrophoresis = Modifications de la fraction gliadine au cours de la panification : isolement et caractérisation par chromatographie liquide haute performance et électrophorèse sur gel de polyacrylamideMENKOWSKA, M; LOOKHART, G. L; POMERANZ, Y et al.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 5, pp 311-314, issn 0009-0352Article

Beziehungen zwischen der Backqualität und dem Vorkommen der Gene für die hochmolekularen Untereinheiten des Glutenins bei den deutschen Winter- und Sommerweizensorten = Corrélations entre aptitude boulangère et présence de gènes gouvernant les sous-unités à haut poids moléculaire de la gluténine dans des blés allemands d'hiver ou de printemps = Relationships between baking quality and occurrence of genes for high molecular weight subunits of glutenin in German winter and spring wheat cultivarsODENBACH, W; MAHGOUB, E.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1987, Vol 41, Num 7, pp 195-198, issn 0367-4177Article

Einflussgrössen beim Backverhalten von Weizenmehlen = Factors affecting the baking properties of wheat floursHOSENEY, R. C.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1993, Vol 47, Num 3, pp 22-24, issn 0367-4177Article

Alveograph algorithms to predict functional properties of wheat in bread and cookie baking = Des algorithmes pour alvéographe, pour la prévision des aptitudes boulangères du blé (pain et biscuits)BETTGE, A; RUBENTHALER, G. L; POMERANZ, Y et al.Cereal chemistry. 1989, Vol 66, Num 2, pp 81-86, issn 0009-0352Article

The effect of laboratory and commercial milling on lipids and other physicochemical factors affecting the breadmaking quality of wheat flour = Effets de la mouture en laboratoire ou à l'échelle industrielle sur les lipides et les autres propriétés physicochimiques influençant l'aptitude boulangère de la farine de bléLARSEN, N. G; BARUCH, D. W; HUMPHREY-TAYLOR, V. J et al.Journal of cereal science (Print). 1989, Vol 9, Num 2, pp 139-148, issn 0733-5210Article

Biochemical and breadmaking properties of wheat protein components. II. Reconstitution baking studies of protein fractions from various isolation procedures = Propriétés biochimiques et aptitudes boulangères des constituants des protéines du blé. 2. Essais de reconstitution des fractions protéiques obtenues par différentes méthodes d'isolementCHAKRABORTY, K; KHAN, K.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 4, pp 340-344, issn 0009-0352Article

Correlations between reversed-phase high-performance liquid chromatography and acid- and sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoretic data on prolamins from wheat sister lines differing widely in baking quality = Corrélations entre les données de la chromatographie liquide haute performance en phase inversée et d'électrophorèse sur gel de polyacrylamide-dodécyl sulfate de sodium ou gel de polyacrylamide-acide relatives aux prolamines dans des lignées très proches de blés différant par leur valeur boulangèreLOOKHART, G. L; ALBERS, L. D.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 3, pp 222-227, issn 0009-0352Article

Reserved-phase high-performance liquid chromatography of reduced glutenins from different wheat varieties = Analyse, par chromatographie liquide haute performance en phase inversée, des gluténines réduites de différentes variétés de bléSEILMEIER, W; WIESER, H; BELITZ, H. D et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 2, pp 107-110, issn 0044-3026Article

Contrôle qualité en meunerieCOLAS, A; HYNDRAK, P.Industries alimentaires et agricoles. 1988, Vol 105, Num 6, pp 489-493, issn 0019-9311Article

The high molecular weight glutenin subunit composition of two closely related lines of wheat that have contrasting bredmaking qualities = Composition en sous-unités des gluténines à poids moléculaire élevé de deux lignées de blé très proches différant par leurs aptitudes boulangèresPAYNE, P. I; LOOKHART, G. L; FORSYTH, S. A et al.Journal of cereal science (Print). 1988, Vol 8, Num 3, pp 285-288, issn 0733-5210Article

Anwendung von Weizensauerteigen zur Verbesserung der Qualität des Weizenbrotes = Utilisation de la pâte au levain pour améliorer la qualité du pain blanc = Use of wheat sour doughs for improving the quality of wheat breadSALOVAARA, H; SPICHER, G.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1987, Vol 41, Num 4, pp 116-118, issn 0367-4177Article

Cereal pentosans : their estimation and significance. II. Pentosans and breadmaking characteristics of hard red winter wheat flours = Les pentosanes des céréales : leur évaluation et leur rôle. II. Les pentosanes et les aptitudes boulangères des farines de blé rouge d'hiverSHOGREN, M. D; HASHIMOTO, S; POMERANZ, Y et al.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 1, pp 35-38, issn 0009-0352Article

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